ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η dreamhomes θα επεξεργαστεί το αίτημά σας αμέσως μετά την παραλαβή του στο email μας. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε φωτογραφίες της οικίας σας ώστε να εξετάσουμε το ύφος, διακόσμηση και εξοπλισμό της καθώς και την τοποθεσία που βρίσκεται. Σε περίπτωση που η οικία σας μπορεί να συμπεριληφθεί στα πακέτα μας, ένα μέλος της dreamhomes θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτές τις επικοινωνίες ανά πάσα στιγμή. Για την κατάργηση της εγγραφής σας, στείλτε το μήνυμά σας με την εντολή “επιθυμώ διαγραφή εγγραφής” και η dreamhomes θα διαγράψει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα

 

* H dreamhomes δεσμεύεται να προστατεύει και να σέβεται το απόρρητo των προσωπικών σας δεδομένων και θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών που ζητήσατε ή για τα οποία ενδιαφέρεστε από εμάς. Θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και με άλλο περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Εάν συμφωνείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε σημειώστε ΝΑΙ Η ΟΧΙ Παραπάνω.

 

** Για να σας παράσχουμε το ζητούμενο περιεχόμενο, πρέπει να αποθηκεύσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν συμφωνείτε να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου.