ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ερωτησεισ η ανησυχιεσ

Είναι πλατφόρμες που αναλαμβάνουν να φέρουν σε επικοινωνία τους ιδιοκτήτες οικίας με τους ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες για να νοικιάσουν κάποιος σπίτι που τους ενδιαφέρει.

Ο ιδιοκτήτης αναθέτει στην DreamyHomes την καταχώρηση του ακινήτου σε αυτές τις πλατφόρμες, μας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες καταχώρησης, όπως τιμή ενοικίασης την ημέρα, τους όρους κράτησης, και περιμένει να πιστωθούν στον λογαριασμό του τα λεφτά της κράτησης μετά την πρώτη μέρα από την άφιξη των επισκεπτών. Η κάθε πλατφόρμα βέβαια έχει τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις. Στα κανάλια αυτά μπορείτε να βρείτε προς ενοικίαση από κάστρο μέχρι και στούντιο, αλλά η επιτυχία τους εξαρτάται από την σωστή καταχώρηση, την σωστή διαχείριση, την καθαριότητα του χώρου, την τοποθεσία και τις ανέσεις που παρέχει προς τους επισκέπτες.

Η DreamyHomes αναλαμβάνει την καταχώριση του ακινήτου σας σε 25 διαφορετικές πλατφόρμες και την προώθηση του σε διάφορα μέσα. Από την στιγμή που το ακίνητο σας γίνει δεκτό να συμπεριληφθεί στην πλατφόρμα μας, αναλαμβάνουμε την όδευση του ακινήτου σας προς την επιτυχία.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πακέτα στον σύνδεσμο εδώ

click here

Ναι είναι δύο διαφορετικές χρεώσεις. Η DreamyHomes δεν έχει καμία σχέση με τα ποσοστά που ζητάει η εκάστοτε πλατφόρμα τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται εντός των πακέτων μας.

Εξαρτάται από την συμφωνία που έχετε κάνει με τον ιδιοκτήτη και τι αναγράφεται στο συμβόλαιο που έχετε υπογράψει. Καλό θα  είναι αν θέλετε να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη και με κάποιον νομικό σύμβουλο σχετικά.

Αναλαμβάνουμε όλη την απαραίτητη επικοινωνία πριν και μετά την επίσκεψη.

Στο Premium πακέτο αναλαμβάνουμε και την διαχείριση ιματισμού.

Όσον αφορά το Gold και το Premium pack επικοινωνεί μαζί μας.

Μας καλείται και σας ενημερώνουμε σχετικά με το αν μπορούμε να σας την παρέχουμε.

Ο τουρισμός αποτελεί την βαριά βιομηχανία αυτής της χώρας, και ο ρυθμός ανάπτυξης και χρήσης αυτών των πλατφόρμων είναι τεράστιος.

Σας παρέχει ένα επιπλέον εισόδημα και έχει αποδειχθεί πως ο ανθρωποκεντρικός γνώμονας που ακολουθούν αυτές οι πλατφόρμες είναι πιο αξιόπιστος , χωρίς ιδιαίτερες ζημιές συγκριτικά με τα απρόσωπες κρατήσεις γκρουπ των ξενοδοχείων.

Γιατί υπάρχουν κανάλια τα οποία είναι εξίσου μεγάλα, πιθανόν και μεγαλύτερα από το  AirBnb, και το καθένα προσφέρει πρόσβαση σε διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες.

Είναι μια σχετική απάντηση και δεν μπορεί να προσδιοριστεί καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από το είδος της οικίας, από την ποιότητα, από την τοποθεσία, από τις παροχές. Όταν αναλύσουμε το σπίτι σας θα μπορούμε να σας δώσουμε ένα εύρος εσόδων για το συγκεκριμένο σπίτι.

Με το SILVER PACK μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Όσον αφορά το GOLD PACK και το PREMIUM PACK ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή της Κρήτης.

Αν και τα περισσότερα είναι μυστικά που ακολουθούμε εμείς, αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι πως δεν υπάρχουν διπλοκρατήσεις από ειδικό λογισμικό που αυτόματα ακυρώνει την ημερομηνία μιας πλατφόρμας όταν γίνεται καταχώρηση από άλλη πλατφόρμα, απαντάμε σε πελάτες εντός μιας ώρας και ακολουθούμε κάποιες δικές μας τεχνικές αλλά δεν μπορούμε να σας τις αποκαλύψουμε.

Με το που λάβουμε κράτηση σας ενημερώνουμε απευθείας με mail και τηλεφωνικά σχετικά με αυτή.

Στο Gold και Premium πακέτο αναλαμβάνουμε εμείς το check in και check out αλλιώς μπορεί να γίνει και για πελάτες με Silver pack αλλά με επιπλέον χρέωση από το συμφωνηθέν ποσοστό.

Έχουμε συνεργασίες με επαγγελματίες τεχνίτες για την επίλυση κάθε προβλήματος. Κανονίζουμε την επίσκεψη έπειτα από δική σας ενημέρωση και σας ενημερώνουμε για την τελική πορεία του θέματος. Αυτό αφορά πακέτα Gold και Premium.