ΠΑΚΕΤΑ

dreamy homes

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ & ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ eproperty

Κλείνοντας ένα ραντεβού για να γνωριστούμε επισκεπτόμαστε το ακίνητο σας ώστε να αξιολογήσουμε την κατάσταση του, τις παροχές τις οποίες προσφέρει καθώς και το σημείο που βρίσκεται. Η τοποθεσία ενός ακινήτου αποτελεί το 60% των παραγόντων που καθορίζουν την τιμή και την επισκεψιμότητα του.

Όπως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι θέλουμε να είναι και το ακίνητο σας. Δημιουργούμε μαζί μια μοναδική ταυτότητα για το ακίνητό σας ώστε να είναι ένα ακόμη όπλο στην προσέλκυση επισκεπτών.

Η Airbnb μπορεί να είναι η ποιο διάσημη πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων στις μέρες μας αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δεκάδες άλλες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και με διαφορετικό target group πελατών. Αυξάνοντας τον αριθμό των καταχωρίσεων του ακινήτου σας αυξάνουμε έτσι τις πιθανότητες πληρότητας μεγιστοποιώντας το κέρδος σας. Με την χρήση ειδικού λογισμικού συγχρονίζουμε τις πλατφόρμες ώστε να αποφύγουμε την πιθανότητα διπλής κράτησης

Το ποιο δύσκολο μέρος της διαχείρισης ενός ακίνητου είναι η ορθή τήρηση του ημερολογίου κρατήσεων. Ο αριθμός των πλατφορμών είναι μεγάλος, η παρακολούθηση τους λοιπόν θα πρέπει να είναι όσο πιο συχνή γίνεται. Η Dreamy Homes με την χρήση ειδικού λογισμικού συγχρονίζουμε τις πλατφόρμες ώστε να αποφύγουμε την πιθανότητα διπλής κράτησης.

Είμαστε σε ετοιμότητα ώστε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη του ακινήτου σας ανά πάσα στιγμή ώστε να μην επηρεάσουμε τους  επισκέπτες. Αυτό μπορεί να είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή κάποια απαίτηση των επισκεπτών.

Εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού φροντίζει ώστε το ακίνητό σας να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες καθώς και τον προγραμματισμένο τακτικό καθαρισμό του.

Υποδεχόμαστε με χαμόγελο και ευγένεια τους επισκέπτες εξηγώντας τους τις λειτουργίες του σπιτιού καθώς και ότι πληροφορίες χρειάζονται ώστε να έχουν μια αξέχαστη διαμονή. Κατά την αποχώρηση τους υπάρχει πάντα κάποιος συνεργάτης μας ώστε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους επισκέπτες καθώς και για να ελέγξει για τυχών φθορές ή απώλειες που προξενήθηκαν.

Επιπλέον προώθηση του ακίνητου σας σε δικά μας κανάλια αλλά και σε social media αυξάνοντας έτσι τη πιθανότητες κράτησης.

Εξειδικευμένο λογισμικό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της διαχείρισης του ακινήτου σας συγχρονίζει όλες τις πλατφόρμες για άμεση ενημέρωση κρατήσεων, σχολίων και παρατηρήσεων ώστε να αποφύγουμε την πιθανότητα διπλοκράτησης και η ενημέρωση των επισκεπτών να γίνεται άμεσα.

Σε συνεργασία με εσάς συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα για να δημιουργήσουμε το ιδανικό προφίλ για το ακίνητό σας.  Επισημαίνουμε τα δυνατά του χαρακτηριστικά καθώς και το ύφος που ταιριάζει στο προφίλ σας.

Τα κείμενα που θα περιγράφουν το ακίνητό σας δεν μπορεί παρά να είναι γραμμένα από ένα δικό μας εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργάτη ώστε να είναι σωστά διατυπωμένα και απόλυτη ακρίβεια χωρίς υπερβολές.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη επικοινωνία με τους επισκέπτες για οποιοδήποτε θέμα δημιουργηθεί καθώς και να τους παρέχουμε ότι πληροφορία χρειαστούν ώστε η διαμονή τους στο ακίνητό σας να είναι για αυτούς μια αξέχαστη εμπειρία

Στο τέλος κάθε μηνά στέλνουμε αναλυτική κατάσταση όλων των κρατήσεων καθώς και των παρατηρήσεων των επισκεπτών.

Καθημερινά σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται έλεγχος σε όλες της πλατφόρμες τις οποίες είναι καταχωρημένο το ακίνητο σας καθώς και με την χρήση ειδικού λογισμικού συγχρονίζουμε τις πλατφόρμες ώστε να αποφύγουμε την πιθανότητα διπλής κράτησης

Εξειδικευμένο συνεργείο ιματισμού φροντίζει ώστε να υπάρχουν πάντα καθαρά σεντόνια αλλά και στην έγκαιρη αντικατάσταση τους.

Σταθερά συνεργασία  με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές μπορούν να προτείνουν και να δέσουν λύσεις σε κάθε ανάγκη για διαμόρφωση, ανακαίνιση και διακόσμηση του ακινήτου σας κάνοντας το ακόμα πιο ελκυστικό.

Κατά την αποχώρηση των επισκεπτών γίνεται ο έλεγχος ασφαλείας στα λειτουργικά μέσα του ακινήτου σας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν άψογα προλαμβάνοντας έτσι τυχών βλάβες που πιθανά θα προκύψουν κατά την διαμονή των επισκεπτών.